<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Kanin på hjul i trä

Säg hej! till denna söta kanin, som jagar regndroppar med regnbåge på magen! Putta, rulla och greppa!

Artikelnummer: PMWT002
Leverantör: Petit Monkey

Kanin på hjul i trä

Säg hej! till denna söta kanin, som jagar regndroppar med regnbåge på magen! Putta, rulla och greppa! Tillverkad av Ply-trä och målad med giftfri vattenbaserad färg. Förpackad i presentask. Designad av Viola Zwang

Rekommenderad från 1 år! Inga smådelar! 

16.5 x 17 x 7.5 cm

Petit Monkey är ett livfullt varumärke från Nederländerna som tillverkar kul designleksaker och inredning till våra barn. Denna träkanin är noga testad för att säkerställa att våra minsta kan leka med kaninen på hjul på ett säkert och kul sett! Träleksakerna är av hög kvalitet och designvärdet är högt! Denna leksak klarar av tuffa tag, den kan greppas, rullas och bitas på utan problem. Träleksaken/Kaninen har härliga färger för att stimulera barnets hjärna, sinnen och lekförmåga. Detta är även en träleksak att träna motoriken med och ett bra alternativ till en leksaksbil. Vem vill inte köra runt på en kanin istället för på en bil? 


Träleksaker för 1-åringar

Träleksaker är tåliga, hållbara och säkra att leka med. Det gör denna fina kanin på hjul i trä från Petit Monkey till en uppskattad leksak för dem minsta, en fin 1-års present och en fin detalj i barnets rum. 

Leklyckan rekommenderar Kanin på hjul i trä till alla busiga småbarn från 1 år, som en första riktig träleksak.


Är leksaken säker för barn 0-12 månader?

Ja, denna träleksak är säker och har inga smådelar. Men träleksaken är kanske inte lika intressant för en baby som för en 1-åring.