<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Les deglingos rådjur i presentbox

Les Deglingos Rådjur i presentbox är den perfekta presenten för att överraska en nyfödd. Les Deglingos distributör heter Leklyckan AB

Artikelnummer: D32131B
Leverantör: Les Deglingos

Les Deglingos Rådjur i presentbox är den perfekta presenten för att överraska en nyfödd. Det här söta mjukdjuret är 22 cm stor och kommer i en jättefin förpackning som kan användas separat som sparbössa. Förpackningen är även ett perfekt sätt att förvara leksaken när den inte används.

Det är ett av de ursprungliga djuren från Les Deglingos, vilket gör det till en unik gåva. Rådjur i presentbox är tillverkad av bomull och polyester (manchester & plyschtyg) och är stoppad med återvunnet material (PET-flaskor) och är säker för barn från 0 år. Den uppfyller EN71 1-2-3 standard.

För att ta hand om den kan du maskintvätta den på låga grader eller handtvätta den och låta den lufttorka. Gör en nyfödd glad och ge bort Les Deglingos rådjur i presentbox. Den här söta och mjuka figuren är den perfekta presenten till babyshowern, dopet, namngivningen eller kalaset. En vän som kan följa med upp i åldern.