<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Les deglingos tiger i presentbox

Les Deglingos Tiger i presentbox är den perfekta presenten för att överraska en nyfödd. Den här söta och mjuka tigern är 22 cm stor. Finns hos Leklyckan grossis

Artikelnummer: D32130B
Leverantör: Les Deglingos

Les Deglingos Tiger i presentbox är den perfekta presenten för att överraska en nyfödd. Den här söta och mjuka tigern är 22 cm stor och kommer i en jättefin förpackning som kan användas separat som spardosa. Förpackningen är ett perfekt sätt att förvara leksaken när den inte används.

Det är ett av de ursprungliga djuren från Les Deglingos, vilket gör det till en unik gåva. Tigern är tillverkad av bomull och polyester (manchester & plyschtyg) och är stoppad med återvunnet material (PET-flaskor) och  säker för barn från 0 år. Den uppfyller EN71 1-2-3 standard.

För att ta hand om den kan du maskintvätta den på låga grader eller handtvätta den och låta den lufttorka. Gör en nyfödd glad och ge bort Les Deglingos Tiger i presentbox. Den här söta och mjuka tigern är den perfekta presenten till babyshowern, dopet, namngivningen eller kalaset. En vän som kan följa med upp i åldern.