<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Allt för sommarens utelek

Här på Leklyckan vill vi erbjuda den ultimata uteleksupplevelsen och vi har allt som behövs för att göra uteleken till en rolig och minnesvärd upplevelse för både barn och vuxna. Hos oss hittar du ett stort utbud av roliga leksaker, spel och aktivitetsleksaker som garanterat kommer att locka ut barnen i det fria.

Vi är övertygade om att uteleken är viktig för barnens utveckling och hälsa och genom att leka utomhus får barnen röra på sig, andas in frisk luft och samtidigt utveckla sin fantasi och kreativitet. Därför erbjuder vi leksaker och aktiviteter som inspirerar till utomhuslek. Vi tror också att barns fantasi och kreativitet utvecklas bättre ute i naturen, där de kan utforska och upptäcka nya saker på egen hand.

Vi är stolta över att kunna erbjuda leksaker och aktiviteter för alla typer av utelekar, oavsett om du är på sandstranden, i parken, på lekplatsen eller i trädgården. Vad sägs om till exempel arbetshandskar så de små kan hjälpa till i trädgården? Eller vår finurliga upptäckarväska? Eller våra fina korgar som kan fyllas med allt från sommarblommor till smörgåsar?

Med vårt utbud hoppas vi kunna inspirera till fler timmar av utomhuslek och samtidigt ge möjlighet till rörelse, frisk luft och härliga minnen för hela familjen!

Våra barn ♥ Bra saker