<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Bra materialval - för barnens och miljöns skull

I den här kategorin samlar vi de produkter från vårt sortiment som inte innehåller plaster utan istället snällare material för naturen och våra barn. Detta innebär leksaker i trä, metall, tyg och naturligt gummi.

Trä är ett material med fantastisk struktur som känns bra och luktar gott. Det är hållbart och slitstarkt, perfekta förutsättningar för att följa våra barn under en lång tid och det innehåller dessutom inga farliga kemikalier eller gifter. De stimulerar sinnena till lek och främjar barnens utveckling.
Våra leksaker i metall tål att lekas med väldigt länge tack vare det tåliga materialet. De håller en hög kvalitet samtidigt som de är prisvärda, och deras autenticitet gör det ännu mer spännande att leka med!
Den bomull vi säljer kommer från certifierade odlingar vilket innebär att det inte används några bekämpningsmedel eller andra gifter i tillverkningen och framställandet av våra leksaker. Det här gör att leksakerna får en lång varaktighet och en bättre kvalitet och det känns helt säkert att låta de små utforska dem med både händer och mun eftersom inga spår av gifter eller farliga kemikalier kan finnas kvar i dem.
Vårt naturgummi är även det ett säkert och helt och hållet giftfritt alternativ att leka med. Det innehåller ingen plast eller andra hormonstörande och ohälsosamma kemikalier och är därför även det helt säkert att stoppa i munnen. Dessutom smakar det mycket trevligare än plast och knarrar härligt när man biter ihop. Perfekt för små kliande munnar!