<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Nya leksaker/Roliga Nyheter för både stora och små

Utforska vårt senast inkomna sortiment här bland våra nyaste leksaker och nyheter. Leklyckan grossist får ständigt in nya och roliga varor på lager som alla är utvalda med stor omsorg och vi uppdaterar sortimentet löpande med nya och spännande produkter.

Bland våra nyheter hittar du inte bara populära leksaker utan även träleksaker, kreativa spel, speldosor, smyckeskrin, gosedjur och fina inredningsdetaljer för barnrummet. Leklyckan grossist håller givetvis alltid en hög kvalitet på våra produkter som är giftfria, testade och håller EU-standard.

Några av märkena du hittar här är Egmont Toys, Uni-Toys, Trousselier, Spieluhrenwelt, Nicotext, Viga PolarB och självklart vårat egna varumärke Leklyckan.


Våra barn ♥ Bra saker


Vi på Leklyckan leksaksleverantör har ett fantastiskt sortiment av leksaker och produkter för barnrummet. Leklyckan grossist samlar på denna sida några av de nyaste produkterna och märkena som kan vara intressanta att kolla in:

  1. Egmont Toys - Denna tillverkare erbjuder en mängd olika roliga och interaktiva leksaker för barn i alla åldrar, inklusive mjukisdjur, pussel och spel.

  2. Uni-Toys - Denna tillverkare har ett stort utbud av mjukdjur.

  3. Trousselier - Denna tillverkare specialiserar sig på söta speldosor och musikmobiler som hjälper till att lugna barnen när de ska sova.

  4. Spieluhrenwelt - Denna tillverkare erbjuder vackra och detaljerade speldosor som spelar melodier som kan vara både avkopplande och underhållande.

  5. Nicotext - Denna tillverkare har ett utbud av kreativa böcker och spel för barn och ungdomar.

  6. Viga - Denna tillverkare erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa träleksaker för barn i alla åldrar, inklusive byggklossar, matlek i trä och spel.

  7. Leklyckan - Detta är ert eget varumärke som erbjuder produkter för barnrummet, inklusive fina inredningsdetaljer och dopprodukter.

  8. Les Deglingos, tokiga roliga mjukdjur med återvunnen fyllning och med en liten bäbisgosedjur som tillkommer många modeller. 

Vi vill verkligen erbjuda något för alla barn på Leklyckan grossist, oavsett ålder och intresse. Tack för att ni butiker som besöker oss fokuserar på hög kvalitet och säkerhet för era produkter, vilket är viktigt för föräldrar och vårdnadshavare att veta när de köper leksaker till sina barn. Varmt välkomna som återförsäljare för några av våra fina nyheter och varumärken.