<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Fina träleksaker valda med omsorg

Vi erbjuder ett brett sortiment av träleksaker som givetvis håller hög kvalitet. Produkterna är i slitstarkt naturmaterial som aldrig blir omodernt och trä är ett material att föredra framför andra material när det gäller leksakstillverkning.

Träleksaker har varit en populär leksaksform i århundraden och det finns en god anledning till det. En av de främsta fördelarna är dess hållbarhet, träleksaker kan vara betydligt mer robusta än leksaker av plast eller andra material. De kan tåla att ett barn leker med dem dag efter dag och fortfarande vara i gott skick år efter år. Dessutom kan träleksaker vara mer motståndskraftiga mot skador och slitage, vilket gör dem till en smart investering för familjer.

En annan fördel med träleksaker är att de dessutom är miljövänliga. Trä är en förnybar resurs och kan återvinnas eller återanvändas efter att leksaken har tjänat ut sitt syfte. Det är även ett bra val när det gäller säkerhet eftersom det inte innehåller några skadliga kemikalier eller gifter som kan vara farliga för barnet att utsättas för. Eftersom träleksaker inte kan spricka eller brytas på samma sätt som plastsaker minskar risken för små delar som kan utgöra en kvävningsrisk för små barn.

Sammanfattningsvis är trä är ett material med fantastisk struktur som känns bra och luktar gott. Det är hållbart och slitstarkt, perfekta förutsättningar för att följa våra barn under en lång tid och det innehåller dessutom inga farliga kemikalier eller gifter. De stimulerar sinnena till lek och främjar barnens utveckling. 

Här på Leklyckan har vi träleksaker som passar både barn och baby, allt från leksakskök, aktivitetsleksaker och spel till byggklossar och leksaksbilar. Några varumärken du hittar här är Egmont Toys, Viga och polarB, bra val för föräldrar som vill ge sina barn kvalitets leksaker som också är hållbara och säkra för dem att använda.

Våra barn ♥ Bra saker