<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Roliga och pedagogiska leksaker för våra allra minsta 0-3 år

För de allra minsta är leksaker inte bara en källa till underhållning, utan också en viktig del av deras utveckling. Genom lek kan barnet utforska sin omgivning och lära sig om olika material, former och färger. Våra babyleksaker är speciellt utformade för att främja dessa utvecklingsmål och samtidigt ge barnet en rolig och trygg upplevelse.

Våra babyleksaker riktar sig från den nyfödda babyn upp till cirka 18 månader och en av våra favoritleksaker för de små är . Dessa leksaker är gjorda av ekologide många roliga träleksakerna från viga och polarB som är från 0,18 månader eller 24 månader. Även de fina virkade djuren från egmont Toys i bra material och som har en skallra inuti som ger en härlig ljudupplevelse. 

Utöver babyleksakerna har vi också plocklådor och dragleksaker som är perfekta för de små att utforska med sina händer och ögon. Dessa leksaker är gjorda i mjuka och trygga material och är enkla att greppa och hantera för små händer. De är också CE-märkta och uppfyller europeiska standarder för leksaker, vilket garanterar hög säkerhet och kvalitet.

Här på Leklyckan vet vi att det är viktigt att erbjuda trygga och säkra leksaker som är utformade för att stödja barnets utveckling och lärande. Därför är alla våra babyleksaker omsorgsfullt utvalda för att ge den bästa upplevelsen för barnet och samtidigt ge föräldrarna trygghet i att de ger det lilla barnet de bästa förutsättningarna för utveckling.

Våra barn ♥ Bra saker