<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Roliga och pedagogiska leksaker för våra allra minsta

För de allra minsta är leksaker inte bara en källa till underhållning, utan också en viktig del av deras utveckling. Genom lek kan barnet utforska sin omgivning och lära sig om olika material, former och färger. Våra babyleksaker är speciellt utformade för att främja dessa utvecklingsmål och samtidigt ge barnet en rolig och trygg upplevelse.

Våra babyleksaker riktar sig från den nyfödda babyn upp till cirka 18 månader och en av våra favoritleksaker för de små är bitleksakerna från Petit Monkey. Dessa leksaker är gjorda av ekologiskt material och har en skallra inuti som ger en härlig ljudupplevelse. Dessutom har de inget lufthål vilket gör dem säkra att använda även i badkaret utan att riskera att vatten samlas i leksaken och orsakar mögel. Ett klockrent val för det lilla barnet med kliande tänder och händer som vill utforska och leka.

Utöver bitleksakerna har vi också plocklådor och dragleksaker som är perfekta för de små att utforska med sina händer och ögon. Dessa leksaker är gjorda i mjuka och trygga material och är enkla att greppa och hantera för små händer. De är också CE-märkta och uppfyller europeiska standarder för leksaker, vilket garanterar hög säkerhet och kvalitet.

Här på Leklyckan vet vi att det är viktigt att erbjuda trygga och säkra leksaker som är utformade för att stödja barnets utveckling och lärande. Därför är alla våra babyleksaker omsorgsfullt utvalda för att ge den bästa upplevelsen för barnet och samtidigt ge föräldrarna trygghet i att de ger det lilla barnet de bästa förutsättningarna för utveckling.

Våra barn ♥ Bra saker