<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Plaska, skvätt och ha kul!

Gör badtiden till en rolig och minnesvärd upplevelse för barnen med våra fantastiska badleksaker! Vårt sortiment innehåller allt från badkulor och badskallror till pedagogiska och mjuka badpussel. Allt till för att underhålla och stimulera barnens fantasi och kreativitet.

Våra badleksaker kommer från bland annat Trousselier och Petit Monkey och är av högsta kvalitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda CE-märkta produkter som uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna, så man kan vara trygg i att barnen leker med säkra och hållbara leksaker.

Våra badleksaker är perfekta för att lära barnen om färger, former och djur samtidigt som de har roligt och njuter av vattnet. Välj bland våra olika badkulor och se ank- eller svanfamiljerna simma omkring där inne eller ett badpussel i olika motiv. Ett ypperligt tillfälle att se hur barnen ler och skrattar samtidigt som de leker och lär sig.

Så, se till att nästa badbesök blir en rolig och minnesvärd upplevelse för barnen. Välj bland våra leksaker för att göra badtiden till en av de bästa stunderna på dagen för hela familjen.

Våra barn ♥ Bra saker