<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Var kreativa tillsammans

Ha kul tillsammans med våra roliga spel, pussel och pyssel! Vi erbjuder ett stort sortiment – perfekt för att hålla barnen underhållna och utmanade samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter. Allt är perfekt att ta med på resan och bjuder in till massor av lek för stora och små.

Spel är ett utmärkt sätt för barnen att träna på turtagning, tålamod och konsten att vara både en bra vinnare och förlorare. Våra spel inkluderar allt från knasiga och roliga utmaningar i Bäst i familjen till en extra rolig tillställning med många skratt har vi Bajsspelet – där alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana! Oavsett om det är en rolig aktivitet för en regnig dag eller en kväll hemma med familjen så har vi spel som passar just det.

Våra pussel låter de yngre barnen träna sin finmotorik, former och tålamod. Bygg dem gärna tillsammans med barnen och hjälp dem sätta ljud på vad de ser, med våra pussel kan barnen utveckla sin problemlösningsförmåga samtidigt som de har kul.

Ett annat fantastiskt roligt sätt att utmana barnens kreativitet och fantasi samtidigt som de utvecklar finmotoriken är med pyssel. Vi har olika pyssel till både stora och små, vår roliga magnetlek kan till exempel användas om och om igen för att skapa nya världar och figurer där endast fantasin sätter gränserna.

Så ta en titt på vårt utbud av spel, pussel och pyssel idag och ge barnen möjligheten att utforska och utveckla sina kreativa förmågor på ett kul och spännande sätt!

Våra barn ♥ Bra saker