<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Våra barn ♥ Bra saker


Barntandborstar - våra blinkande bästsäljare

Att lära barn att borsta tänderna regelbundet är viktigt för att främja god tandhälsa från tidig ålder, men det kan också vara en utmaning, speciellt om det är en aktivitet de inte tycker om.

Våra tandborstar för barn har utformats för att göra tandborstningen rolig och interaktiv. Vi erbjuder både eltandborstar, vanliga tandborstar med mjuka borststrån och tandborstar med timers. När timern slutar blinka så har tandtrollen försvunnit och barnen kommer ha friska och rena tänder! Tandborstarna är självklart även utrustade med ergonomiska handtag som passar små barnhänder. Vi erbjuder även tandborst-set med en tillhörande mugg och skydd för borsthuvudet. Detta gör det enkelt att ta med tandborsten på resan eller förvara den på ett organiserat sätt hemma.

Vi har ett varierat utbud i olika stilar med färgglada och roliga mönster och karaktärer så att alla barn kan hitta något de tycker om. Våra produkter är säkra och skonsamma för barns munhygien och de är noggrant utformade för att göra tandborstningen så enkel och rolig som möjligt.

Våra barn ♥ Bra saker