<a href="https://leklyckan.se/customer/login" target="_blank">Logga in här</a>

Familjeterapi - middagsspelet

Välkommen till Familjeterapi – det ultimata spelet för att stärka familjebanden och öppna upp kommunikationen mellan er! Hos leklyckan leksaks leverantör!

Article Number: N99
Supplier: nicotext

Välkommen till Familjeterapi – det ultimata spelet för att stärka familjebanden och öppna upp kommunikationen mellan er!

Svara på roliga och kluriga frågor om din familj och era känslor. Lär känna varandra bättre och bygg en starkare relation.

Spelet ger alla i familjen möjlighet att säga sitt och dela med sig av sina åsikter på ett sätt som är underhållande och givande.

Provspela spelet här.

Ålder: 7+
Antal spelare: 2+
Speltid: 15 min+
Innehåll: 380 frågor, regler

Storlek: 115 x 115 x 40 mm
Vikt: 320 g
Artnr: 9789189766075

Spelet är tryckt på miljömärkt papper (Svanen & FSC) i EU.
Frakten från tryckeriet är klimatkompenserad.
Nicotext planterar ett träd för varje sålt spel.

Recensioner:

"Frågor som 'Vem i familjen är bäst på att passa tider?', 'Vem glömmer oftast att släcka lamporna?' eller 'Vad är det konstigaste vi ätit i vår familj?' skapar oväntat roliga diskussioner."
Västerbottens-Kuriren, 2 december 2023

"Ett mysigt spel för familjen som kan öppna upp för samtal. Spelets namn stämmer överens med nivån på frågorna, då vissa av dem väcker känslor och diskussion. (...) Familjeterapi lever upp till sitt namn och är ett sätt för familjen att komma närmare varandra."
Karlstads Studenttidning, 28 november 2023

"Ett frågespel som utmanar var och en att tänka till om alla i familjen och stärker banden i familjen. Man får en insikt om hur ens familjemedlemmar tänker om sina svar kring frågorna och hur man själv tänkt och kanske på förhand förutsatt att den ska svara."
Lokaltidningen, vecka 47, 2023

"Det här är ett spel där tävlingsmomentet är underordnat – och de roliga diskussionerna står i centrum. (...) ' Hur länge skulle vi klara att bo i en husvagn tillsammans?' och 'Borde vuxna också ha tidsbestämd skärmtid?' ger upphov till intressanta diskussioner och många skratt."
Betyg: 4
Ulricehamns tidning, 9 december 2023